onsdag 8 juli 2009

Ska jag ta det som en pik att någon kom fram till mig utanför jobbet idag och försökte ge mig en broschyr med rubriken "Depression - det finns hjälp att få"?

Haha, jag är absolut inte deprimerad just nu. Igår var jag jättepepp stora delar av jobbdagen, trots tre nätters sömnbrist. Det tar tid att vänja sig vid att börja sju på morgonen, och sen kom ju resultaten i måndags så på kvällen kunde jag ju inte låta bli att ut med folk från klassen. Kring hälften måste dykt upp, det var kul! Det hade gått så bra för alla också, vi lär ha ett sjukt bra medel...! Vår klass äger, så enkelt är det. Och det var en jättetrevlig kväll.

Nöjd och glad, kexchoklad.

Var i Skottland med mamma, det var roligt. Jag är i princip säker på att jag kommer plugga där nu. Är inte 100% säker på vad, men jag vill nog dit. Det är ett trevligt land och jag har bott i samma land, och samma stad, i hela mitt liv. Blir jag kvar i Sverige blir jag nog kvar i Lund, universitetet är bra och jag känner så mycket härligt folk här. Men Skottland skulle vara ett äventyr.

Hösten ska bli ett äventyr, jag är skitpepp. Reseblogg på någon annan sida lär det bli. Under resten av året som kommer vill jag mest bara umgås med folk, jobba på att behålla kontakten och sånt.

Idag jagade jag blöjor. Det var jättefail, jag hittade inte blöjförrådet. Men det var inte så mycket bajs idag, vilket betyder en bra dag.

Nu ska jag... typ, titta på tv. Jag har tid till det. Jag gillar mitt liv.

6 kommentarer:

Teqqan sa...

Sjukt grym du var på att hälla rätt mängd vatten i whiskyn! (;

Alex sa...

Vem är du?? =O Eller vänta, jag ändrar mig: hur hittade du min blogg??

Teqqan sa...

I have my wäjs..! (:

Teqqan sa...

Nä! Jag kom bara ihåg att du hette Alex och hittade dig med Google. (:

Alex sa...

Det borde väl finnas ganska många Alex på google? =P

Teqqan sa...

Jaja! Jag erkänner väl att det verkar lite "stalkigt" (:

Förresten, lapparna ang. depression var det nog scientologerna som delade ut.. Akta akta!