onsdag 11 februari 2009

Ovanligt onödigt

Det snöar idag, det är fint. Jag blev helt vit och tappade känslen i några tår på vägen hem från skolan igår dock. Det snöade alltså igår också, logiskt nog. Jag gillar snö, allt blir så ljust och fint och vackert. Jag gillar inte när det är slask eller is, men snön är fin.

Veckan efter sportlovet är det dags för mock exams, tio prov på en vecka. Sportlovet lär bli kul... eller inte. Känns ju inte som att man har hunnit plugga ordentligt till mocks heller men det får väl lösa sig, de påverkar ju inte betyget i alla fall. Och sen är det exams i maj, känns helt overkligt att det faktiskt är vi som ska skriva slutprov nu, det var ju inte så längesen vi gick i ettan.

Jag undrar lite hur IB egentligen har påverkat en. Jag hade nog inte haft peronlighetsklyvning språkmässigt och varierat språk både i dagbok och på blogg på samma sätt om jag inte hade gått IB. Kanske i dagboken ändå, men inte här tror jag. Fast jag håller ju ändå mig mest till svenska. Folk från olika ställen har man också lärt känna och man har lärt sig tillräckligt om universitet i Storbritannien för att faktiskt söka det. Ja, och så har man ju lärt sig något i sina ämnen också, förhoppningsvis. Nej, jag är nog nöjd med mitt val faktiskt, även om jag känner mig lite aggressiv när jag tänker på allt vi har att göra ;)

Mycket att göra, visst ja, jag kanske ska, eh... göra något.

Mitt rum är stökigt igen. Palla städa.

Mina pez är fast i sin förpackning. Jag får inte ut dem.

Jag hatar byxor, idag hade jag två par tights och klänning. Funkade bra.

Jag har mer än trettio badankor nu. Jag gillar badankor.

Nu ska jag plugga.

4 kommentarer:

Effigy sa...

I ett IB-retrospektiv finner jag det anmärkningsvärt att inte mer tyngd läggs på dina högst anmärkningsvärda klasskamrater! :o

Och vi ska nog kunna distrahera tankarna från mocks, plugg och panik någon gång under lovet iallafall.

Meng sa...

Haha men Snugglie, vi är ju så självklart viktiga att det liksom är överflödigt att nämna oss, förstår du inte det :P

Det är bra att vi har varandra i all panik i alla fall :)

Effigy sa...

Absolut! Varför lida av att ha panik i ensamhet, när man istället kan inträda i äkta masshysteri? :D

Nåfasen, bara några månader kvar nu iallafall, och därefter blir det till att fira.

Alex sa...

Haha, som Meng säger, it goes without saying =P Men inte något som kommer med IB automatiskt sådär, till skillnad från typ språklig personlighetsklyvning ;)

Efter studenten ska vi ha kul! ja!