tisdag 24 februari 2009

Mock exams

Nu är mock exams här, veckan då man bor i aulan, lever på kaffe och sover för lite för att man inser att man bara måste kolla key concepts within the learning perspective en gång till innan man kan somna (eller börjar tänka på släpvagnar om man heter Linus och har körteoriprov imorgon - lycka till!)

Hittills har jag bara haft engelska, psykologi och svenska, vilket inte har varit så farligt. Psykologin är jobbig för det är så sjukt mycket att skriva, men det kändes helt okej idag ändå. På svenskan började jag flippa ut och komma med galna freudianska tolkningar så vi får väl se hur det gick, men det var inte katastrof i alla fall. Jag gillar hur bara ungefär halva gruppen faktiskt har läst samtliga böcker till svenskan...! =D

Imorgon däremot så är det kemidags. Mm, kul. Eller inte. Resten av veckan i allmänhet kommer inte bli trevlig... Jaja, åtminstone så hade jag inte ekonomi, matte OCH svenska idag som vissa stackars matte HL-elever. Det var inte humant!

Jag har börjat fundera på varför de egentligen kallar det för mock exam, det är ett sådant där trevligt dubbeltydligt ord... Åtminstone så har man en trevlig klass som man kan gnälla tillsammans med!

Så nu är man faktiskt IB2:a och sitter i aulan och har prov. Det känns som man nyss gick i PDP och gick förbi aulan i februari, blev lite nervös och tänkte att två år är ju inte alls så mycket tid, och nä, det... var det inte.

Men Kroatien-planernaa verkar leva, så det känns positivt, förhoppningsvis fixar allt sig också ;) Fy vad kul vi ska ha det om det blir av...!

Inga djupare eller längre reflektioner idag, all min kreativitet försvann ner i ett answer sheet någon gång i eftermiddags och har inte hittat sin väg tillbaka än...

Nä, som sagt, kemi.

2 kommentarer:

Wellington sa...

Minsta tillåtna mönsterljup på sommardäck är 1.5 mm. Minsta tillåtna mönsterljup på vinterdäck är 3 mm. Om totalvikten av ett ekipage bestående av släpvagn och bil överstiger 3.5 ton räknas släpvagnen som en tung sådan, och därmed krävs BE-körkort. Moped klass II är konstruerad för 25 km/h och tung terrängvagn med två bromsade släpvagnar får ej köra snabbare än 50 km/h.

Jag tror jag blir galen.

Svenska-mock var kul, det ska bli trevligt att se vems uppsats som var mest dysfunktionell.

Kroatienplanerna lever, men det kommer bli huggsexa om flygbiljetterna, ty de kostar ju olika. Först till kvarn. :D

Lycka till på kemin imorgon! Jag ska hålla tummarna för er.

Stiner sa...

Höhö vem pallar läsa alla böcker, det går alltid att knåpa ihop något med två verk. Mer eller mindre. :P

Sann IB-anda.